Thursday, July 8, 2010

PENGUMUMAN2!!!

Assalamualaikum w.b.t..
Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Pengasihani

Alhamdulillah....
setelah sekian lama saya tak menjenguk ke sini, akhirnya dapat jugak meninjau-ninjau. Bukan tak sayang blog, tapi bermacam-macam dugaan yang terpaksa ditempuhi. Tak dapat bukak sebab password salah la, baru nak post tiba-tiba kilat sabung-menyabung, jadi kena tutup laptop, dan macam-macam lagilah.hihihi....walaupun tu sebenarnya sekadar alasan...huhuhu..

Okies, kita berbalik kepada tujuan asal. Ada banyak benda nak diisytiharkan, ye la dah lama tak menconteng kan....huhuhu..
1. Minggu depan ada EXAM final sem 3.takott....Bermula 12/7 sampai 16/7.straight tak berhenti...hari-hari ada paper tu

2. Kakak saya yang no 1,2,3......tak tak yang no 5, KAHWIN...hihii..dah lama dah sebenarnya.dah basi dah.tapi perasan pengantin baru.ada la dalam 3 minggu...
.
3. Saya dapat ANAK SAUDARA lagi...6/7.baru lepas  habis study group and tiba-tiba ma sms kata kak long dah bersalin....waaa bangganya dapat lagi anak sedara!!Nama baby adalah......NUR SAFIYYA KHALISAH.comell kan???tak tau la dah final ke belum,tapi rasa macam dah.saya tak dapat balik tengok....cedihnyerrrr..

4. Saya dah dapat result MUET hari ni!!!result okey je sebab tak expect nak dapat macam tu, tapi dah dapat, rasa bersyukur sangat-sangat...

5. Aper lagi ye...okey,lepas exam kitorang kena pergi BTN.Part yang tak seronoknya sebab kena pakai baju putih macam zaman sekolah dulu...hihihhhiii...tak boleh bayang la macam mana..=)Then, ada entrance exam.berdebar la pulak

Dah kot.
Saya kena g buat soklan past year,ada lagi tak siap..huhuhu...
Doakan saya dapat buat yang terbaik untuk final exam ni
For MARA students, i wish good luck to all of u....buat leklok.
Nanti kita fly same-same yer...=)
Love u guys!!!!




Bye...
Salam
May Allah bless u all...

7 comments:

  1. woha!!

    nak exam!! go go chayok!!

    Semoga jadi mak cik yg berjaya!!! anak sedara dah 5, mu bila lagi?? haha

    ReplyDelete
  2. Thanks eza!!!!!
    Good luck to you too!!!
    Saya mak yg pilih.kalo ada yg masuk meminang, saya terima jew!!!!hihihihhiii...(tak siyesss)
    Jngn percaya.=)

    ReplyDelete
  3. hehe,,,hajar!! bila nk update blog ni?? rindula~~

    ReplyDelete
  4. salam hajar..ni link bru blog kite

    http://haeppylitleumbrella.blogspot.com/

    rindu korng sume.. T.T

    ReplyDelete
  5. slam singgah..leh sy follow blog ni?
    trade link k..
    www.aepull.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. eza:kita dah tukar link dah, yg ni dah x leh bukak dah.sedihhhh....

    hur ain: okidoki.

    said: boleh2..hehhehe...sori sebab x update coz disebabkan problem ngan nk sign up.ni link baru
    http://browniesadmido.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Hi! please do visit our blog! we sell purely handmade products such as pouch, earrings, cards, hp strap, cute items! 쇼핑하시면 더 감사합니다~~^^ http://twinscraftlife.blogspot.com/

    ReplyDelete