Thursday, February 11, 2010

Sesi berkenalan...


Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Pengasihani

Assalamualaikum w.b. t...

Terlebih dahulu Hajar nak memanjatkan kesyukuran kehadrat Allah SWT kerana masih diberi peluang untuk menghirup udara segar kurniaanNya dan juga masih berpeluang menikmati dua nikmat yang terbesar iaitu nikmat IMAN dan ISLAM. Ramai lagi yang masih tak sedar tentang nikmat terbesar ini..

Alhamdulillah...setelah sekian lama blog ni terbiar macam tu je, Dia baru gerakkan hati untuk Hajar postkan something kat sini. Mungkin orang tertanya-tanya kenapa dah lama buat blog tapi x postkan ape-ape? Sebenarnya tak tahu nak tulis ape.Banyak je benda yang ade kat kepala tapi x terkeluar untuk ditaip kat sini...Sebenarnya tak terasa pun nak buat blog tapi disebabkan beberapa reason yang agak munasabah, maka Hajar pun terfikir gak untuk menaip dan terpostlah post yang pertama nie..

Sebenarnya kakak yang cakap, buatlah blog so nanti dah sekolah jauh-jauh kitorang kat kampung tau la segala ape yang terjadi kat Hajar..

Kakak yang sorang lagi cakap rugi kalau segala pengalaman yang banyak tu x boleh nak dikongsi ngan orang lain..

Kawan pulak cakap baru boleh masuk geng kalau dah ade blog..haha..

So, this is it..!

Okeylah..dah siap dah sesi berkenalan. Hajar tinggal dulu ye. Kita jumpe lagi ye untuk next post..
See ya..
Assalamualaikum..
May Allah bless u all..Ameen


4 comments:

  1. salam!!!!

    HEHE....Hajar da masuk geng laaaaa....
    tahniah2x!!!

    teruskan menulis!!!

    ReplyDelete
  2. yeay!! cpat2! tulis post baru!!! hehe..

    ReplyDelete
  3. Saya nak mintak maap bnyk2 sbb buat korg tertunggu2....hehe
    Ni nak tulih la ni...
    Btw, thanx for ur support..

    ReplyDelete